Breng in 2022 meer structuur aan in je leven

Structuur aanbrengen in je leven zorgt voor een bewezen geluksgevoel. Zo houd je overzicht en kun je kwaliteit aan je leven geven. Voor sommige mensen is dit de gewoonste zaak van de wereld en andere lezen graag onderstaande, zinvolle tips!

Maak iedere week een duidelijke planning

Wie wil er nu niet een goede ouder zijn, sociale contacten onderhouden en goede prestaties op het werk leveren? Dan hebben we het nog niet eens over sport en uiterlijke verzorging. Om het beste uit het leven te halen is het evident dat daar een goede planning voor nodig. Wij raden je aan om een weekplanning te maken zodat je al je activiteiten, verplichtingen & uitjes inzichtelijk hebt. Zo kun je efficiënt met tijd omgaan en zul je zien dat je misschien nog wel meer tijd over hebt dan je zou denken.

Zorg voor een gezond bioritme

Een gezond bioritme is zeker belangrijk als je een gestructureerd & gelukkig leven wilt. Dat wil niet zeggen dat je nooit een avondje uit kan, maar plan jouw high wine bijvoorbeeld op vrijdag. Als je doordeweeks altijd rond 23.00 uur naar bed gaat en acht uur slaap hebt blijft je energiepeil goed. Dan voel je je fijner, sta je prettiger op en kun je alles aan wat overdag op je pad komt. Ook ben je creatiever en geniet je meer van alles wat je op een dag doet.

Stel prioriteiten in je activiteiten

In deze hectische wereld is zoveel te doen, maar je blijft wel gewoon mens. Het is onmogelijk om je bezig te houden met al je interesses en alle vrienden met grote regelmaat te zien.  Maak daarom een prioriteitenlijst, zodat je jezelf niet voorbij loopt.

Luister naar je gevoel

Om structuur in je leven aan te brengen is het belangrijk dat je naar je gevoel luistert. Wat wil ik in het leven en wat vind ik nu echt belangrijk? Waar krijg ik een gelukkig & voldaan gevoel van? Het gaat immers om jouw geluk!

Als je vanavond relaxed in je badjas van badjas.nl zit kun je hier goed voer nadenken. Tijdens zo’n bewust momentje kom je achter antwoorden waar je misschien nooit eerder bij stil hebt gestaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *