Een chille ochtend op Ibiza. Dit is wat je kunt doen!

Ochtend Ibiza

Ochtend Ibiza

Dat Ibiza bekend staat als uitgaanseiland van Europa is geen geheim. Maar niet iedereen is er op vakantie om te feesten. Misschien ben je een echt ochtendmens en houd je ervan om op tijd op te staan om iets te gaan ondernemen. Of dit nou op het strand liggen is (waar je naartoe bent gelopen) of een heuse hike door de bergachtige landschappen van Ibiza, de ochtend is van jou. We geven je een paar tips waardoor je een relaxte ochtend kunt hebben, maar waar je wel iets gaat doen.

Ontbijtje buiten de deur

Als je op een all inclusive hotel op Ibiza zit, is dit misschien niet hetgeen waar je op zit te wachten. Maar wat is er lekkerder dan op tijd opstaan om een rondje te wandelen in één van de vele cafétjes iets te ontbijten. In Ibiza kun je genieten van het beste ontbijt van alle dorpjes en steden.

Yoga

Heb je zin om echt even helemaal tot rust te komen, ook op je vakantie. Dan is yoga Ibiza een perfecte manier om dat te doen. Er zijn vele sessies die je kunt boeken, maar yoga in de ochtend in een fantastisch idee. Niet alleen kun je rustig wakker worden, je bent ook meteen (op een rustig tempo) met je lichaam bezig. Hierdoor hoef je niet nog na als dat lekkere eten en drinken je schuldig te voelen en naar de sportschool te gaan als je terug komt.

Ochtendje strand

Hoewel er genoeg stranden op Ibiza zijn die niet altijd druk bezocht zijn, is een ochtendje op het strand liggen ideaal voor de vroege vogels onder ons. De Spanjaarden houden vaak een siësta tussen 12 en 3, omdat het dan veel te warm is om buiten te zijn. Houd jij van vroeg opstaan, dan kun je lekker een ochtendje strand meepakken en s ‘middags die siësta meepakken. Extra rust voor jou. Geen zin om de middag in je bed te liggen? Dan zijn er nog genoeg excursies die je kunt doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *