Foto door fauxels via Pexels

Foto door fauxels via Pexels

Linkbuilding is tegenwoordig steeds meer belangrijk maar waarom? Dat leggen wij jou graag uit. Het is eigenlijk eenzelfde soort functie als mond op mondreclame alleen dan digitaal. Door een combinatie te hebben van goede kwalitatieve en kwantitatieve linkjes zet Google jouw website in een van die topposities. Dat is uiteindelijk wat je wil toch? Wanneer je dit wil maar niet zelf hiermee aan de slag kan gaan dan kan je het uitbesteden.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Uitbesteden van linkbuidling brengt de volgende voordelen met zich mee. Het kost jouw geen tijd en kan jij je puur focussen op hetgeen dat belangrijk is. Daarnaast hebben Linkbuilding bureaus verschillende connecties die jouw website helpen om de toppositie te bereiken. Brandmatchers heeft een linkbuilding pakket dat op maat gemaakt is voor jouw website. Het enige wat hiervoor gedaan moet worden is een linkprofiel analyse door het bedrijf en een intake waar de verbeterpunten en de SEO-doelen besproken worden.

Daarna kan het bedrijf hier zelf mee aan de slag gaan. De werkwijze van Brandmatchers is ook heel transparant. Er wordt na de intake regelmatig rapportages gedaan welke ontwikkelingen plaats vinden en waar het bedrijf mee bezig is. Je merkt bijna niet dat je uitbesteed. Hierdoor kan de klant zich focussen op de hoofdtaken en doet het linkbuilding bureau zijn werk met behulp van de diverse connecties die het bedrijf heeft. Brandmatchers kent vrijwel alle bloggers, publishers, influencers of andere contacten. In welke branche je autoriteit zoekt, Brandmatchers matchen voor je.

Een ander voordeel is dat wanneer je boven aan Google staat je ook meer bezoekers krijgt en dat eventueel die bezoekers zelfs klanten worden. Hierdoor kan het bedrijf online nog meer groeien en groeit ook nog eens de naamsbekendheid. Dus mocht je nog niet veel doen op het gebied van SEO is dit een mooie start om mee te beginnen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *