Wat zijn de leukste team uitjes

Het is super leuk om met je team een uitje te doen, om aan jullie teambuilding te werken en elkaar nog beter te leren kennen. Dit kan tijdens wedstrijden alleen maar goed van pas komen. Want samenwerken is key! Wij geven hebben leuke ideeën voor je, als jij het team uitje mag organiseren!

Lasergamen of paintballen

Waarom dit zo leuk is? Omdat je als team kunt samenwerken, het is spannend en ook lekker actief. Want dat doen jullie natuurlijk het liefste samen, lekker actief bezig zijn! Sluit de dag af met een lekker drankje en etentje.

Quad rijden of driften

Bestaat jullie team uit waaghlazen, ga dan driften! Laat die adrenaline maar eens flink stijgen en kijk wie in jullie team de beste bestuurder is! Aan het einde van de dag kunnen jullie gezamenlijk een barbecue houden.

Klimpark

Ga met z’n allen naar een klimpark. Ga het extreme opzoeken en de boomtoppen beklimmen! Er zijn keuzes uit verschillende klimattracties, dus speel niet op safe 😉

Huur een locatie

Teambuilding activiteiten den Bosch bijvoorbeeld, bij De Ruwenberg heb je prachtige locatie die voor je team te huur zijn en de hele dag benut kunnen worden. De Ruwenberg heeft 14ha terrein waar verschillende teambuilding activiteiten georganiseerd worden. Denk aan schermen of met een boot de mooie wateren in Den Bosch bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *